about-image
22 Yıllık Tecrübe

2000 yılında Küçükköy’de başladığımız serüveni, 22 yıldır ilk günkü heyecan ile sürdürmekteyiz

about-image
7/24 Aktif Branşlar

Acil Servisimizin dışında Dahiliye, Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerimizde her gün nöbetçi hekim bulunmaktadır.

about-image
Bebek Dostu Hastane

Hastanemiz Sağlık Bakanlığı, UNICEF tarafından uygulanması öngörülen BEBEK DOSTU HASTANE programın uygulamalarını benimsemiş ve Kabul Edilmiştir.

Hastanemizi Keşfedin!

Sanal Tur

Hastanemizi 360 derece Sanal Tur ile keşfetmek için aşağıdaki butona tıklayın.

Gezinti için sol menüden ilgili birime ulaşabilir ya da mouse yardımı ile gezebilirsiniz.

Tura Katıl
tab-image

Laboratuvar

Klinik Biyokimya, Klinik Mikrobiyoloji ve enfeksiyon hatalıkları dallarında bünyemizde 2 Hekim, 8 Laboratuver Teknisyeni, 1 Tıbbi Sekreter ve son teknoloji cihazlar ile hizmet veren Laboratuvarımız, Genetik Hastalıklar ve Patoloji hizmetleri için de Türkiye'nin ve Dünyanın en seçkin laboratuvarları ile çalışmaktadır.

Ünitemiz 7/24 Hizmet vermektedir.

tab-image

Radyoloji

Radyoloji, x ışınları ve diğer görüntüleme yöntemlerinin tıpta tanı ve tedavi amacıyla kullanılmasıdır. Sağlık hizmetlerinde en hızlı gelişen dinamiklerinden biri olan Tıbbi Görüntüleme teknolojisi , 1895'de Wilhelm Conrad Röntgen'in ilk X-ışın tüpünü bulması ile ilk olarak; röntgen daha sonra bilgisayarlı tomografi,ultrason ve manyetik rezonans sistemlerinin tıbbi görüntüleme ve teşhis alanlarında kullanılmaya başlamalarıyla büyük bir hız kazanmıştır.

Uzm.Dr.Mehmet Hamdi Günsay
tab-image

Endoskopi Ünitesi

Sindirim sistemini oluşturan iç organların cerrahi bir müdahale gerektirmeksizin ağızdan girilerek incelenmesidir. Endoskopi işleminde başlıca incelenen organlar yemek borusu, mide ve onikiparmak (kalın) bağırsağıdır.Endoskopi cihazının ucunda bir kamera bulunur. Yaklaşık bir metre uzunluğundadır ve esnek bir yapıya sahiptir. Endoskopi cihazının ucunda bulunan kamera sayesinde hastalıkların teşhisinin konulmasının yanında endoskobun ucuna eklemlenen aparatlarla biyopsi alınması ve kimi tedavilerin yapılması da sağlanmaktır.

Gastroskopi

Kolonoskopi

Rektoskopi

Mide Balonu

y.Doç.Beşir Kesici
+500000

Mutlu Hasta

+ 30

Uzman Hekim

50

Yatak

+ 20

Anlaşma